Activiteiten

Email: info@coxypics.be

CoxyPics

Als fotografie je passie is

Lezing Landschaps- en natuurfotografie

7 november 2018 19.30 -22.00uur

 

Landschaps en natuurfotografie door Jan Decreton. Jan is geboren te Veurne en groeide op aan de kust. Hij is docent fotografie aan de Halse Kunstacademie de Meiboom en Sint-Lucas Antwerpen (Karel de Grote Hogeschool). Als beeldend kunstenaar werkte hij aan diverse kunstprojecten, publicaties en kunstboeken. Als natuurgids en -fotograaf is Jan gefascineerd door fauna en flora, in het bijzonder door onze gevleugelde dieren. Hij werkt momenteel aan zijn opus magnum over het Hallerbos, een naslagwerk dat in het najaar verschijnt.

 

Prijs voor leden: 3 euro en voor niet leden: 6 euro

Als je inschrijft voor deze lezing, graag dan 3 of 6 euro overschrijven op de rekening van CoxyPics BE23 7360 3840 5091 met vermelding natuur + je naam

Lezing : Eerst de atleet, dan de beperking

5 december 2018 18.30 - 22.00 uur

Witte Burg 92 te Oostduinkerke

 

 

Lieven Coudenys, zaakvoerder van Foto Coudenys in Veldegem en officieel fotograaf van het Internationaal Paralympisch Comité.

Als sponsor van onze fotoclub luisteren we graag naar de verhalen en de toelichtingen die Lieven zal geven over zijn verschillende fotoreportages die plaats vonden in Atlanta, Sydney, Salt Lake City, Athene, Turijn, Peking, Vancouver, Londen, Sochi en Pyeongchang. Lieven fotografeerde er zowel de winter- als zomerspelen.

Tijdens deze boeiende avond krijgen we een kijk op sportfotografie en op de manier waarop Lieven zijn beelden opbouwt. Fotografisch zullen we zeker parels te zien krijgen. Een avond om naar uit te kijken.

 

Er zal ook een dessertenbuffet en bar zijn zodat iedereen voor aanvang van de lezing en in de pauze een hapje en drankje kan nuttigen, dit tegen een zacht prijsje.

 

 

3 euro voor leden 6 euro voor niet-leden

Als je inschrijft voor deze lezing, graag dan 3 of 6 euro overschrijven op de rekening van CoxyPics BE23 7360 3840 5091 met vermelding Olymp + je naam

 

De opbrengst van de lezing, het dessertbuffet en de drankverkoop gaat integraal naar Tandem West.

 

Enkele leuke fotografische uitstappen

 

zie https://www.facebook.com/CoxyPicsVZW/

 

 

 

Cursussen

Foto’s

Foto’s van de leden:

 

Een overzicht van de foto’s die al gemaakt zijn door de leden van de fotoclub! Geniet er van!